www.vios-club.com

 Nike Air Huarache Kopen goedkoop

รวมรูปรถจากเพื่อนๆสมาชิกทั่วไทย...

Moderator: 000

Nike Air Huarache Kopen goedkoop

Postby seeGerald2 » Fri Dec 30, 2016 10:40 am

Image

Nike Air Huarache Online Bestellen doet altijd een scheur up job zorgen de kinderen zijn goed verzorgd in het schoeisel afdeling, de laatste tijd meer dan ooit ook. Een goed voorbeeld zijn deze GS Air Huaraches die net zijn verschenen bij Titolo. Een klassieke witte tussenzool-to-hiel strap-aansluiting zorgt voor een goede start, geflankeerd door metallic zilver overlays, gaas ondervloeren en een bijpassende neopreen sok liner.

Iedereen houdt van de Huarache, en iedereen houdt van een goede teaser, dus hier hebben we een brutale sneak peak op zes mogelijke aanstaande kleurstellingen van de Nike Huarache Ultra BR. Aangeprezen een BR (lees: Breathe) zijn release, al de kleur-ups onder neem de bewerkte Nike Air Huarache Kopen goedkoop Ultra ontwerp en voeg een nog meer gestroomlijnde constructie bestaande uit super-light mesh en gestript terug neopreen sockliners. Grote standouts hier zijn de voor de hand liggende triple wit zwart en zwart edities, maar ook de aardse bruin en zonne-oranje gewrichten leveren verrassend verleidelijk visuals.

Het is gewoon geraakt november, maar de vakantie geest is in volle effect reeds als de merken beginnen hun aankomende releases-vakantie thema voorbeeld als deze mooie vrouwen Nike Air Huarache Groothandel. Gedoopt in een verbazingwekkende lichtblauwe 'Copa', de leren zijpanelen zijn voorzien van witte sneeuwvlok graphics om de tussenzool te passen, terwijl de 'Blue Lagoon' Huarache tong patch zit trots op de top van de grimmige witte veters.

Het zien van Nike Air Huarache Retro Sail Zwart lage prijzen Jordan lenen kleurstellingen en transplanteren ze op andere silhouetten is niets nieuws. Het is iets wat we hebben keer op keer gezien weer op tal van modellen van het lopen sluipt naar lifestyle trainers en alles daar tussenin. Dit Gym Rood / zwart combinatie van de Air Huarache wordt gezegd dat inspiratie putten uit de AJ13, maar we voelen het verhaal krijgt een beetje verloren in de vertaling.

Ze moeten waarschijnlijk gewoon de naam van de Nike Air Huarache Wit Heren Schoenen 50% Korting de 'Air Chameleon'. Een schoen van duizend verschillende kleurstoffen, het is vrij moeilijk over een paar Huas die niet kan worden geschud om te komen. Van basic monotones vruchtbare, luim vullingen, deze dingen altijd goed uitzien. Deze vertolking die net geland op Sneaker Politiek komt in een werkbare palet van marine, wit en zee-blauw en moet worden vrij veel werk voor elke situatie, of je gaat high-end of keepin 'it low-key.
seeGerald2 Offline

สมาชิกฯ ขั้นที่ 1
สมาชิกฯ ขั้นที่ 1
 
Posts: 2
Joined: Fri Dec 30, 2016 10:35 am


Return to Member's car & photo

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests