www.vios-club.com

 ติดต่อโฆษณา webmaster@vios-club.com

adidas Superstar Wit Kopen goedkoop

สำหรับ ฝากขาย ซื้อ-ขาย เฉพาะเครื่องเสียงรถยนต์

Moderator: 000

adidas Superstar Wit Kopen goedkoop

Postby dffMarshall2 » Mon Aug 07, 2017 9:26 am

Image

Hoewel het nog niet eens Halloween is, zouden we u niet schuldigen om te denken aan het komende vakantieseizoen. Adidas is bereid met hun 'Seasons Greetings' Pack of Originals-level releases. Zowel in suède, een groene Stan Smith 2 en rode adidas Superstar Opruiming hebben elk de tegenovergestelde kleuraccenten plus wat goud, waardoor ze mild Gucci leunen. Een Qee-speelgoed herinnert ons eraan dat dit eigenlijk kerst-thema is.

Hier is nog een aanvulling op adidas 'Def Jam 25-jarig bestaan. Redman was de eerste van de Blunt Brothers voor adidas om vrij te laten, en nu is het Meth's turn. Ook een adidas Superstar Kern Zwart Kopen, de combinatie van materialen, schildert de Wu-Tang Clansman perfect uit als een diverse entertainer, met leer, suède en ripstop. Net als de Redman Superstars, een portret op de tong, zijn bijnaam onder de adidas branding - in dit geval "Ticallion Hingst" en de tab op de hiel sport zijn naam.

Hoewel Def Jam adidas Superstar Online Bestellen heeft gehad om schoenen te maken om hun succes en 25 jarig bestaan ​​te behalen, heeft het record label powerhouse ook een aantal geproduceerd om respect te geven voor een aantal van hun nietje artiesten die niet alleen het bedrijf zelf kunnen bouwen, maar legendarische namen van hun eigen. Hier een adidas Superstar II voor de likes van Def Jam's grappige man en super MC, Redman.

Dit jaar van de slang heeft ons verscheidene adidas Superstar Wit Kopen goedkoop releases bedekt met snakeskin. De volgende twee paren maken kennis van het feit dat slangschoenen een lange geschiedenis hebben, waarbij ze beide kiezen voor vintage-geleverde zolen. Uw keuze van zwarte of bruine slangenbovenkanten is tegengesteld door witte strepen en zwart op de veters / hielblad, en beide worden verder na de sprong afgebeeld.

Run-DMC zal voor altijd verbonden worden met de originele witte / zwarte kleurweg op de adidas Superstar Duidelijk Onyx Grijs Groothandel. Het baanbrekende hip-hop-trio speelde Shelltoes meer dan enige andere schoenen tijdens de bloeitijd van de jaren tachtig, maar vooral DJ Jam Master Jay vond ook een zwarte / witte make-up op de Ultrastar. Het wordt hier teruggebracht op de Superstar 2, en in deze release heeft Adidas Originals een iconisch ontwerp in vergelijking met de grote staples van het spel.
dffMarshall2 Offline

สมาชิกฯ ขั้นที่ 1
สมาชิกฯ ขั้นที่ 1
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 07, 2017 9:24 am


Return to ซื้อ / ขาย / แลกเปลี่ยน สำหรับเครื่องเสียงรถยนต์

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


cron