www.vios-club.com

 ติดต่อโฆษณา webmaster@vios-club.com

Nike Air Max Thea Wit lage prijzen

แหล่งรวบรวมข้อมูล การติดตั้ง,ใช้งาน,เทคนิค และสาระทั่วไป

Moderator: 000

Nike Air Max Thea Wit lage prijzen

Postby dccBart1 » Mon Aug 14, 2017 4:03 pm

Image

De nieuwe Nike Air Max Thea Metallic Zilver Groothandel heeft een ding voor Flash Lime. Na het debuteren in een kleurweg gedoopt in de levendige groene schaduw, komt de Air Max Thea terug met een andere tonale bovenkant. Deze keer is het allemaal grijs omhoog, aangezien de Mercury en Mine Green tinten combineren om een ​​stevige verschijning te creëren. De Flash Lime komt binnen op de Air Max 90-leunende zool en een diagonaal gestreepte haklap die we op een paar Nike Sportswear releases laat hebben gezien.

De meeste Nike Sportswear's faux retro runners hebben gecombineerde elementen van stijlen die in het begin van het midden van de jaren negentig zijn uitgegeven. Dit neemt een beetje anders dan we zien lijnen van de Air Max 90, een versterkte zadel zoals de originele Air Maxim 1 en veel van het Hyperfuse lassen dat de afgelopen jaren albei klassiekers heeft bijgewerkt. Deze nieuwe Nike Air Max Thea Gum 50% Korting komt ook in op het camo thema dat zich verspreidt over de NSW catalogus, zijn kleurweg en patroon lijken op een WMNS Air Max 1 Tape set om volgende maand vrij te geven.

Vergeet niet dat vreemde Nike Air Max 90 remix een paar maanden geleden opgevat werd die de Nike Air Max Kin heeft aangeduid? Zij komen inderdaad naar de detailhandel, het lijkt wel, maar met een naamwijziging. De definitieve versie zal bekend staan ​​als de Nike Air Max Thea Wit lage prijzen, een modelnaam die besluit uit te gaan van het refereren van zijn 90 erfgoed.

Deze komende maandag zal NIKEiD enkele aantrekkelijke nieuwe opties opbrengen naar drie silhouetten die iriserende bovenkanten en duidelijke details bevatten. De ongerepte maar stoute uitstraling zal beschikbaar zijn op de Air Max 90, Air Huarache en Nike Air Max Thea Khaki Bestellen Kopen, elk met opties voor glanzende glanzende bovenkantjes en city iD's om uw favoriete metropolitaanse gebied te repeteren (elk voorbeeld getoond met "NYC"). Naast de kleurveranderende bovenkant hebben de Air Huarache en Air Max 90 beide opties voor doorschijnende delen van de schoen, inclusief de hielband van de Huarache en de buitenzool van de Air Max 90.

NikeLab's "Pinnacle" -collectie van premium constructies en stijlvolle kleurwegen voor retro retro-modellen van vrouwen gaat door in de lente met twee nieuwe uitstralingen voor Air Max 1, Air Max 90, Nike Air Max Thea Oatmeal Goedkope echte en Pre Montreal Racer. Alle vier de modellen hebben tonale kleurwegen die zijn gebouwd in Insignia Blue en Violet Ash tinten, wat resulteert in wat gemakkelijk de meest modieuze uitstralingen zijn die we hebben gezien voor elk van de modellen in vrouwenmaat die we het hele jaar gezien hebben.
dccBart1 Offline

สมาชิกฯ ขั้นที่ 1
สมาชิกฯ ขั้นที่ 1
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 14, 2017 4:00 pm


Return to Gas Zone สำหรับ วีออส ติดแก๊ส

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests